Sidor

fredag 4 januari 2013

Första jeansbilderna!

Ok, nu kommer det! Dom första bilderna på jeansen som jag ska få på mig igen. Jeansen som varken ska strama, klämma eller vara obekväma. Dom satt som förväntat nu, dvs helt förfärligt! På bilderna har jag dragit upp dom så långt det bara går, haha! Det är mycket som inte får plats i dem just nu, men dom pushar ju verkligen upp rumpan då :P

Innan jag är nöjd så ska dom sitta löst, precis som dom gjorde förut :)

Supersexy! Haha! :D4 kommentarer:

 1. Så där, nej ännu värre, satt mina skinny jeans från början. Tyvärr började jag inte ta bilder förrän i juli, men jag ångrar att jag inte började i samband med min viktresa. Mina skinny jeans gick mig alltså precis upp ovanför knäna!! Som en liten pepp till dig måste jag ju därför hänvisa dig till mina egna erfarenheter - på mindre än ett år kom jag i mina smaljeans igen - och de är för stora! Kan jag, kan du! Det betvivlar jag inte en sekund på :) Heja, heja, heja dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog glad över att jag inte testade jeansen mina när jag vägde som mest, jag hade blivit helt förstörd ju, haha! Som mest vägde jag 90 kg, idag är jag iaf på 76 ca :P Men yes, jag SKA i dom och dom ska sitta löst! :P

   Mmm det är häftigt vad du har klarat av, tjejen! :D

   Radera
 2. Kjenner veldig til slike bilder,faktisk bilder hvor jeg ikke fikk buksene så langt opp engang ;) Men synes du ser bra ut nå jeg da,kanskje kaste buksene og kjøpe noen nye heller? Men om du har som mål å komme inn i dem så ønsker jeg deg lykke til,kjekt med motivasjonsplagg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aw så snäll du är, tusen tack :) Men jag trivs inte alls med hur jag ser ut just nu, så dom extra kilona ska allt bort :) Att ha dom jeansen att jobba mot gör mig extra motiverad och jag har ett fast mål att nå + att jag inte behöver bry mig allt för mycket om själva vikten :)

   Radera