Sidor

torsdag 3 januari 2013

Diving in Gozo

Sitter och ser på dykvideor ifrån världens alla hörn och önskar att jag kunde hoppa ned i något varmt vatten och dyka nu. Ibland så längtar jag så mycket efter dykning att det känns som att jag ska explodera!

Den här videon är ifrån Gozo - jag och killen var där och dök förra året. Det är killen som har fixat ihop den och lagt på knäpp musik :P 


4 kommentarer:

 1. Hej! Håller du också på med vv? Hur länge har du gjort det? Jag började igår och känner mig lite lost...
  /Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Elin! :) Jag började igår jag med, tycker det är bekvämt att kunna räkna points, lite enklare. Men det tar nog ett tag innan man kommer in i det helt :) Är du medlem hos dem? Hur många kilon har du att gå ned? :)

   Radera
 2. Det verkar så härligt att dyka, men lite läskigt också. Jag klarar inte riktigt av att vara på djupa vatten.Det är något med att jag inte kan känna botten och inte har en susning om vad jag har under mig. Att snorkla på grundare vatten går dock utmärkt - det är ju SÅ KUL!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt aldrig snorklat, men kan tänka mig att det är otroligt mysigt det med :) Jag var också väldigt skeptisk till djupa vatten förr, men när du dyker så glömmer du bort det, iallafall när du är i så pass klara vatten att du kan se botten och allt som händer runt dig :) Jag gillar inte att ligga vid ytan, för då har jag ingen koll, men så fort jag kommer under vattnet så bara slappnar jag av och njuter. Du borde absolut ge dykningen en chans :)

   Radera