Sidor

onsdag 3 april 2013

Det kommer inte bli lätt

Mitt minne är verkligen inget att hurra över - varken när det gäller att komma ihåg saker eller när jag ska plugga in nytt material i huvudet. Jag läser - jag förstår - jag tänker tillbaka på vad jag läst och det är tomt i huvudet, precis som att jag setat och tittat på ett vitt papper dom sista timmarna. Jag tänker och funderar och till slut så börjar små små delar av det jag nyst läst titta fram, men det är inte utan ansträngning, jag får lov att dra fram små delar av det jag nyligen läst. Och det är inte hela bitar som kommer heller utan bara små ord som blandas huller om buller som jag försöker få någon ordning på.

Det är så frustrerande för jag vet att jag borde kunna det här nu, jag känner i kroppen att jag kan det, men jag kan inte formulera det med ord.

Nästa vecka så har jag examen i psykologi och jag måste få bra betyg! För 10 år sedan (det var då jag studerade sist) så var jag nöjd om jag bara klarade av proven jag hade. Anstränga sig för mycket var ju både jobbigt och tydligen farligt, eftersom att jag inte alls gjorde det. Men den här gången så måste jag anstränga mig, jag måste göra allt så bra som jag bara kan så jag har fina betyg att visa fram sen när jag ska söka till ssk-utbildningen nästa år.

Jag hoppas huvudet mitt har en fin dag på tisdag nästa vecka så den släpper fram informationen jag behöver..


Men, det är kuuul att studera igen, verkligen!

:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar